Blogg

    Les også de andre tre delene av temaet: Det er klitorislegemet som er primærkilden til orgasmen, og det spiller ingen rolle om orgasmen oppnås ved direkte klitoriskontakt eller indirekte ved g-punktstimulering eller begge deler samtidig. Henrik Ibsen Døden så vel som fødselen er naturens hemmeligheter. Dette er del 1 av temaet «Kvinnens orgasme - oppdatert og oppgradert» i Cupido 2/2015. Døden opplever man ikke. Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 1/2015. Angelus Silesius Jeg synes den eneste mening vi som levende kan forbinde med døden er følelsen av hvor viktig det er å oppleve tidens fylde mens tid.

    Thai massasje oslo happy sexy undertøy for menn

    Men mørket favner om din sjel. Klokkene ringer for deg. Hjalmar Söderberg Man død bare en gang, men for så lang tid. Noen av oss våger fortsatt å drømme om at menneskeheten satser på fred. Oscar Wilde, det største problemet  med døden er frykten for at det ikke skal være noe liv etterpå - en deprimerende tanke, særlig for dem som har tatt bryet med å barbere seg.

    ønsker bare at det skal sies om meg av dem som kjente meg best, at jeg alltid rykket opp en tistel og plantet en blomst, der hvor jeg trodde en blomst kunne gro. Du sovner inn, og du sover. Det blir ikke slutt på denne evinnelige orgasmediskusjonen før kvinner forstår at stimulering av klitoris og vaginal penetrering kan skje samtidig. William Shakespeare Døden stryker selv den største regning. Aasmund Brynildsen En vakker død gir de levende stoff til vakre taler, men liten trøst til den som dør. Det er på dette tidspunktet kvinnen gjerne ber om å bli tatt og virkelig mener det. Husk at penis er et mye mindre komplekst organ enn en vulva, som til og med er designet for å kunne føde barn. Dessverre utnytter bare de færreste kvinner sin fulle orgasmekapasitet.


    Det er virkningene av å ha anal sex måler bare et skritt mellom meg og døden. Jeg vil sexy halloween kostyme norsk sex bare ikke være til stede når det skjer. Men det er bra at det slutter. Klitorishodet kan reise seg ganske raskt, men for at klitorisbena og -pærene skal rekke å fylle seg med sexy halloween kostyme norsk sex blod kan det ta inntil 20 til 30 minutter med adekvat stimulering. Etter all denne kompliserte fysiologiske og fysiske informasjonen må vi ikke glemme den mentale stemningen, hengivenheten og kjærligheten og heller ikke betydningen av å fore de riktige deler av hjernen med gode fantasier. George Herbert Hans død skiller oss. Johan Herman Wessel "Men engste deg ikke for døden; som oftest er den lett: Du vil bare hvile en stund, fordi du er så trett. Min død vil ikke føre oss sammen igjen. Hvert menneskes Død forminsker Meg, ti jeg er innesluttet i Menneskeheten. I dag, midt i 80-årene, vet jeg at jeg kan takke min Magic Wand og en «skitten» fantasi for alle de deilige orgasmene mine.